Ervaringen

Om privacy redenen zijn de namen in onderstaande ervaringen gefingeerd.

lastige hulpvraag

Veel dank voor je hulp afgelopen jaar. We hadden best een lastige hulpvraag: help ons samen terwijl we als ouders onderdruk staan. We hebben het heel fijn gevonden dat je op beide terreinen deskundig bleek te zijn. Daarnaast ben je een toegankelijke en vriendelijke therapeut. Heel fijn! (jan. 2023)

 

echtpaar 40+ juni 2022

De gesprekken die wij voeren bij Janny hebben ons dichter bij elkaar gebracht. Janny begeleidt en coacht op een heel prettige en natuurlijke manier.” Er gebeurt echt iets tijdens ieder gesprek, wat ons verder helpt. (echtpaar 40+ juni 2022)

ind therapie en gezinstherapie okt. 2022 afgerond

(…) Ik denk dat onze dochter heel erg gegroeid is in het afgelopen jaar. Dat ze betere keuzes voor haarzelf kan maken. En daar heb jij haar elke keer weer in begeleid en op het goede pad gezet. Waar ze voorlopig mee vooruit kan. Dus ik wil je echt heel hartelijk bedanken voor jouw bijdrage daaraan. En veel dank voor het traject dat je ook met mij en de kinderen bent aangegaan. Zo waardevol! (ind therapie en gezinstherapie okt. 2022 afgerond)

Wij hebben Janny haar hulp gevraagd

Wij hebben Janny haar hulp gevraagd voor relatietherapie, specifiek vanwege haar ervaring met EFT. Janny maakt op een prettige open manier contact, ze stelt de goeie vragen en luistert. Ze houdt in haar gesprekken balans tussen samen en individueel en benadert mij en/of mijn vriend op een voor ieder passende manier; invoelend, duidelijk, spiegelend en met humor. Door Janny en EFT hebben we inzicht gekregen in onze relatiedynamiek. Niet alleen door onze gesprekken met haar, maar ook door de aanvullende informatie, theoretische en praktische inzichten, handvatten, adviezen en leestips die we hebben gekregen.” (A, juni 2022)

Bij Janny terecht gekomen vanwege haar kennis/ervaring met EFT

Bij Janny terecht gekomen vanwege haar kennis/ervaring met EFT. Bij psychologische hulp is het van belang dat je een goede klik hebt en vertrouwen voelt; dat beiden vinden in een en dezelfde persoon is geen garantie maar wel noodzakelijk om verder te komen. Gelukkig bleek met Janny voor ons beiden al snel goed te zitten.

Janny biedt ruimte voor ieders inbreng

Janny biedt ruimte voor ieders inbreng en weet een goede balans te vinden tussen inbreng van de drie partijen (wij als partners en Janny zelf). Ze weet vaak de boodschap die de ander niet (goed) begrijpt goed te vertalen en te verwoorden zodat het wel duidelijk wordt voor de ander.

We hebben veel aan de sessies gehad en hebben met Janny de stappen van EFT kunnen doorlopen

We hebben veel aan de sessies gehad en hebben met Janny de stappen van EFT kunnen doorlopen en daarmee onze relatie weer op het juiste spoor gekregen. Janny is vakkundig, geïnteresseerd en kan goed luisteren. Ze is ook goed, en kan daarbij heel praktisch zijn, in het laten inzien van gedrag en dynamiek en geeft manieren en tools om daarmee beter om te gaan.” (M, juni 2022)

Wij zijn zeer tevreden over het relatie coachingstraject door Janny

Wij zijn zeer tevreden over het relatie coachingstraject door Janny. Met name over haar jarenlange ervaring, maatwerk en persoonlijke benadering. Het heeft niet alleen gezorgd voor het versterken van onze relatie maar het was tevens een springplank om samen de volgende stap te maken (samenwonen met ons samengestelde gezin). Bedankt voor alles en we hopen je nog af en toe te spreken tijdens een preventief relatie APK’tje 😉 J & L 50+

Wij voelde ons vanaf het eerste moment op ons gemak

Wij voelde ons vanaf het eerste moment op ons gemak. Janny is nieuwsgierig naar wie je bent en naar de dynamiek tussen ons twee. Ze stelt net zo lang vragen tot het voor iedereen duidelijk is wat er speelt en wat er gewenst is. Ook legt ze uit op welke manier ze haar hulp verleent. Erg open en duidelijk dus en ze heeft geen vooroordeel! Janny helpt ons te kijken naar negatieve patronen die wij niet kunnen doorbreken. Op een moment dachten wij dat onze relatie niet meer te redden was. Die gedachten hebben we nu niet meer, tot nu toe gaat het dus goed! B en G, 30+, 2 kk (mrt 2021)

Janny is een lieve spontane vrouw die haar werk als relatietherapeut met veel enthousiasme en deskundigheid uitvoert

Janny is een lieve spontane vrouw die haar werk als relatietherapeut met veel enthousiasme en deskundigheid uitvoert.Wanneer je samen met je partner niet meer dezelfde taal spreekt is Janny de beste tolk.Zij weet ons te vertalen en geef ons nieuwe inzichten van elkaar.
Het gaf ons meer overzicht en rust waardoor er weer ruimte kwam om liefde te voelen.K+P,30+, 2 kk (mrt 2021)

Janny van Es

Systeemtherapeut
Email: info@praktijkjannyvanes.nl
Tel. 06-39390075
praktijk