Wij zijn zeer tevreden over het relatie coachingstraject door Janny

Met name over haar jarenlange ervaring, maatwerk en persoonlijke benadering.

Het heeft  niet alleen gezorgd voor het versterken van onze relatie maar het was tevens een springplank om samen de volgende stap te maken (samenwonen met ons samengestelde gezin).

Bedankt voor alles en we hopen je nog af en toe te spreken tijdens een preventief relatie APK'tje ūüėČ J & L 50+


Wij voelde ons vanaf het eerste moment op ons gemak. Janny is nieuwsgierig naar wie je bent en naar de dynamiek tussen ons twee. Ze stelt net zo lang vragen tot het voor iedereen duidelijk is wat er speelt en wat er gewenst is. Ook legt ze uit op welke manier ze haar hulp verleent. Erg open en duidelijk dus en ze heeft geen vooroordeel! Janny helpt ons te kijken naar negatieve patronen die wij niet kunnen doorbreken. Op een moment dachten wij dat onze relatie niet meer te redden was. Die gedachten hebben we nu niet meer, tot nu toe gaat het dus goed! B en G, 30+, 2 kk (mrt 2021)


Janny is een lieve spontane vrouw die haar werk als relatietherapeut met veel enthousiasme en deskundigheid uitvoert.
Wanneer je samen met je partner niet meer dezelfde taal spreekt is Janny de beste tolk.
Zij weet ons te vertalen en geef ons nieuwe inzichten van elkaar.
Het gaf ons meer overzicht en rust waardoor er weer ruimte kwam om liefde te voelen.K+P,30+, 2 kk (mrt 2021)


Ondanks de ongemakkelijke situatie waarin mijn partner en ik verkeerden, voelde ik me bij Janny snel op mijn gemak. De sessies kregen wat mij betreft een zinvol karakter doordat Janny betrokkenheid uitstraalt, meedenkt en re√ęle voorstellen doet, die er in ons geval te leidden dat we met ons probleem aan de slag gingen.¬† M.¬† man 64 jaar. (mrt. 2021)


Janny cre√ęert een sfeer waarin je je gehoord en veilig voelt zonder dat je het idee krijgt te veel aan de kant van een van de partners te staan.¬† J. ouderbegeleiding na echtscheiding (feb '21)


We voelen ons op ons gemak. Janny denkt op een fijne manier mee. We krijgen op een prettige manier feedback. Er wordt ook gelachen, wat de gesprekken voor ons minder zwaar maakt.      M+W. 40+,  (jan 2021)


Met hulp van Janny is het gelukt om over moeilijke situaties te praten, elkaar beter te begrijpen en te snappen wanneer we "getriggerd" worden.   We hebben veel minder ruzie.  We accepteren elkaar ook meer zoals we zijn.  E+E, beiden 70 + .(dec 2020).